joi, 17 septembrie 2009

Dragoste versus Bani

Nu am inteles de ce sunt asa de multe gaste care viseaza bani, se spune ca banii nu cresc in copaci dar se gasesc in buzunare la bosorogi libidinosi sau la tineri care sunt de mici scarbosi.
Poate faptu ca sunt o nematerialista, unicul lucru materialist pe care il am, nu imi doresc lucruri personale scumpe, imi place ca persoanele pe care le iubesc sa aiba tot ce isi doresc, si nu mi-ar placea sa obtin banii necinstit, chiar si poker-ul pe care il joc, imi pierd timpul acolo, ma enervez cand nu prind o mana buna, si ma bucur cand prind una buna.
Adica nu inteleg de ce lumea trebuie neaparat cand are bani, are nevoie de si mai multi bani, si mai multi bani de parca ii ia in moramant, si chiar daca i-ar lua cati nu ar sari pe mormantul respectiv sa fure banii, doar traim in Romania.
Nu inteleg de ce o persoana ar putea sa dea cu picioru la sansa de a fi iubit cu adevarat(pentru mine echivalentul a avea lumea la picioare) si sa aleaga banii, daca reuseste cineva sa ma faca sa inteleg, desi cred ca am sa raman mereu in intuneric.
P.S. Urasc lumea banilor, cu cat ai mai putini cu atat esti mai nesemnificativ, banul a ajuns sa fie o calitate, lumea asta se duce de rapa.

Un comentariu:

  1. cata naivitate...ha-ha ha ce copil... pai nu muncesti micuta moarte ...pai cand ai o slujba si vezi ca incerci diferite combinatii sa-ti iasa ceva in plus...apoi ai datorii responsabilitati...iti creezi un stil de viata..si odata ce urci pe scara valorilor nu poti cobora . ex : ca barman care traieste din bacsisuri nu poti merge la o slujba unde nu ai bani zilnic sau la 2 zile...dar banii adevarti aia care vin atat de multi ca tre sa ii tii in banca iti schimba conceptiile ... uita-te la orice fotbalist din liga a 3 care se vede transferat la steaua ( da tanase despre tine e vorba) a ajuns in bucuresti .. si-a tras masina de teren , pitipoanca tatuaje , metale si un apartament ..discutia e luuuuunga cat despre iubire ... si oamenii cu bani iubesc..macar aia stiu ca nu pierd nimic . noi ramanem doar cu impresii . inchipuie-ti ca de la 1000 lei ai tai ajungi dama de companie ( aia a lui berlusconi cum o cheama? ) sau monica sau sute de fete din CIRCUIT (oamenii de afaceri din bacau stiu ce-i ala CIRCUIT) pai vorba parazitilor : plua are alt gust intr-un bmw ? cred ca da..daca masina ramane a ta ... totul se rezuma la educatie si caracter...si fata de tarile civilizate ... romania e o tara mica cu mese putine .

    RăspundețiȘtergere